Книга от наш автор!

v tarsene

Милен Колев, фентъзи фен и автор, чието израстване наблюдавахме през годините в Цитаделата, стигна скъпия за всеки писател момент, в който може да се похвали с дебютната си книга.

Палитрата от жанрове в сборника В търсене е най-разнообразна – магически реализъм, фентъзи, фантастика и хорър. В тях са втъкани темите за доброто, злото и нюансите между тях, страхът, приключенията и любовта.

На страниците ще срещнете магичното – скрито както зад обикновеното ежедневие, така и смело показано в далечни и пленителни фентъзи светове, населявани от най-обикновени хора, могъщи воини, богове, демони и интересни раси. Ще се запознаете с фантастичното в близкото и далечното бъдеще, ще бъдете в опасна близост със страховити сили, които не са от нашия свят, ще се докоснетe до творци, готови на всичко в името на изкуството, което правят, ще се запознаете с герои, сблъскващи се с горчиво-сладкия вкус на любовта, ще прочетете истории, отдаващи почит на писатели като Рей Бредбъри, Едгар Алън По, К.С. Луис и Х.Ф. Лъвкрафт.

“Форумът на Цитаделата беше първото място на което споделях творчеството си, написвайки и разкази, вдъхновени от вътрешните конкурсчета, които се правеха – част от тях са в сборника, специално редактирани, а някои от по-новите ми разкази бяха качени в раздел “Творчество” на сайта. Цитаделата завинаги ще има специално място в сърцето ми”, коментира Милен Колев пред групата ни във “Фейсбук”.

Желаем му много успехи и сбъднати мечти с новата книга! Нека тя да бъде начало на плодородна кариера!

Поръчайте си “В търсене” от книжарница “Smart Reading“!

Един коментар за Книга от наш автор!

Оставете отговор