Клуб “Лазарус” навърши три години, готви изненади за феновете!

lazarus-logo

Писателският хорър клуб “Лазарус” навърши три години навръх трети януари, а празникът бе отбелязан в събота на 5-ти, където майсторите на ужаса у нас представиха амбициозна програма за новата 2019-та година. Ето какво сподели пред Цитаделата председателят и създател на клуба Бранимир Събев:

Скъпи приятели! Клуб LAZARUS навърши три години. Благодарим на всички вас, които продължавате да ни следите, подкрепяте и да четете творбите ни! Тези години бяха динамични и забързани, изпълнени и с добри емоции, и с лоши. Намерихме нови приятели, спечелихме нови врагове. Някои от нас си тръгнаха от клуба, но пък дойдоха други. Какво сме ви приготвили през новата 2019-а година?

            На първо място, по случай повода ще пуснем томбола с награда наши книги – задето още ни търпите! Съвсем скоро. На второ – очаквайте, естествено, немалко разкази от нас в не един и два сборника през годината. На трето: очакваме старите клубни кучета да пуснат свои нови книги, а младите такива тепърва да направят своите дебюти с авторски заглавия! Замислили сме и парти-четене за Хелоуин, хорър, естествено – знаем, че е далече, но да си знаете. И още. Смятаме, че е крайно време да организираме конвент, както си му е реда: да се съберем всички приятели, да има литература от любимите жанрове, хапка, пийка, както и останалите приятни изживявания, съпътстващи конвентите.

            Накрая, но съвсем не на последно място. Какво е годината, ако през нея не е излязъл клубен сборник на LAZARUS, пълен с хорър и с корица от невероятния, ненадминат Петър Станимиров? Този път сме замислили нещо съвсем новаторско за нашите литературни ширини. Така че – следете ни, и ще бъдете информирани своевременно за всичко.

            Още веднъж – благодарим! И наздраве!

Като част от клуба, аз (Александър Драганов) също имам впечатление от случващите се неща и използвам случая, за да изразя безрезервна подкрепа на Цитаделата към ръководството на “Лазарус”, желание за партньорство при организацията на планувания конвент и обещание за съвместна и плодотворна работа с всички членове на клуба. Успешна Нова Година на колегите!

citadelata triple logo

Тагове:  

Един коментар за Клуб “Лазарус” навърши три години, готви изненади за феновете!

Оставете отговор