Клубът пред прага на нова ера в наградите

simba pride rock

След като “Цар Лъв” доминира в церемониите за 2019-та и 2020-та година, Цитаделата сякаш застава на прага на нова ера в историята си днес, на 22-ри януари, когато разкрива носителите на 21-вите си годишни награди от 18:00ч в Дом на Културата “Средец”.

Villain of the Year 21

Близо 400 гласа бяха подадени сумарно за деветте основни категории, които се гласуваха публично в сайта, като култовата за феновете награда за Злодей на годината привлече най-висок интерес и излъчи и най-мощния победител измежду всички участници. Не много назад остана и завърналият се след няколко години трофей за Игра на годината, традиционно силна остана и категорията за Филми, продължи да набира скорост класацията за Анимета, не забравихме литературните списъци за Книга, Автор и Международен хит, водещи по рейтинг отново бяха и вотовете за Герой и Сериал на годината.

Anime of the Year 21

Японската анимация бе плътен участник в повечето от тези класации с номинации както епични и мащабни като “Берзерк” или “Евангелион”, така и човешки и смислени като Free! или Sk8 the Infinity. Новоизгряващата звезда на вечната цивилизация Китай се прояви с участия на нови произведения като “Легенда за екзорсизма” и “Учителят Ин-Ян”, но и на класическите им приказки, излезли през миналата година с илюстрациите на големия Либико Марайа. Западните продукции обаче също имаха своите мощни претенденти като величавата фантастика “Дюн” или ужасяваща трета част от поредицата “Заклинанието”. Някои от споменатите произведения съвсем скоро ще видят заглавията си записани със златни букви в историята ни с победители в годишните награди, за феновете на други ще остане удоволствието от участието.

Movie of the Year 21

Поради изключително рязко падналите температури е възможно да започнем в зала 213, а не в анонсираната предварително галерия на Дома, с оглед на това кое от двете помещение по-лесно би се отоплило. При всички положения обаче, за да присъствате ще Ви се наложи да носите зелен сертификат, така че моля, не го забравяйте.

Елате и научете първи кои са новите шампиони на Цитаделата!

Оставете отговор