Клубът започва занимания утре!

the last of us

Националният Клуб за Фентъзи и Хорър “Цитаделата” започва заниманията си за 2022-ра година утре! От 17.30ч в зала 201 на Дом на Културата “Средец” ще представим поредицата видеоигри на ужаса The Last of Us, като водещ на срещата ще бъде нашата експертка в зомби жанра Мария Пугьова.

Следващата събота, на 15-ти,  ще задържим вниманието си върху хорър игрите, като Васко Мирчев – младши ще избере селекция заглавия, които да обсъдим. На 22-ри от 18ч в галерията на Дома ще връчим годишните си награди за фентъзи и хорър, като уикендите преди това ще проведем в сайта и гласуванията за Аниме и Филм на година. А в края на месеца, на 29-ти, ще разгледаме кръстоската на свръхестествения ужас с реалната политика в романа The Hell Candidate от Греъм Мастертън.

Срещите на този етап са отворени за феновете, но ако имат зелен сертификат. В случай, че ситуацията с Омикрон се утежни ще връчим наградите в Zoom както стана през миналата година, а останалите срещи ще отпаднат. Надяваме се обаче да не се стига до такъв вариант.

Оставете отговор