Клубът започва април с Dragon Mage

dragon mage

Националният клуб за фентъзи и хорър “Цитаделата” започва интензивната си програма за месец април с тема, посветена на Dragon Mage, епичното фентъзи на писателката M.L. Spencer, която ни увери, че това направление на любимия ни фантастичен жанр е все още живо. От 17.30ч в зала 213 на ДК “Средец” ще представим този вълнуващ роман, а срещата е отворена за всички наши читатели, които имат интерес. Силно е вероятно във втората си половина разговорът да засегне и другото ни голямо ревю на непреведена книга от последните дни, а именно Mount Ragnarok, вихрена екшън фантастика от Майкъл Коул.

През месец април Цитаделата ще има програма за всеки един от уикендите, с което ще компенсираме по-слабата ни официална активност през февруари и март. Ако се чудите, сега е моментът да се запознаете с нас!

Един коментар за Клубът започва април с Dragon Mage

  • Alexander  :

    Много хубава лекция на клуба снощи… започнахме с книгите на Майкъл Коул като загрявка, но основният фокус, както бе обявено, бе върху романа Dragon Mage, с който се върнахме към годините от младостта на клуба, когато любимите ни истории бяха в сферата на меча и магията. Изводът от клуба беше, че книгата на М.Л. Спенсър превъзхожда старите епики на Фийст, Брукс, Едингс и Джордан и е сравнима по качество с “Малекит” на Гав Торп. Надяваме се да продължим с литературните открития и в следващите месеци от годината!

Оставете отговор