Класиката победи, Guts надви Goblin Slayer!

guts-winner

Гътс, главният герой от анимето “Berserk”, спечели битката си с енигматичния Goblin Slayer! Това бе първият аниме двубой за годината и той протече както подобава, с оспорвано гласуване, което първите няколко часа вървеше глас за глас, преди победителят да успее да се откъсне напред. До голяма степен това бе сблъсък на класика срещу нов претендент, като повечето фенове отдадаха предпочитанията си към Гътс, който е един от иконичните герои на японската анимация и той спечели с 14 на 9 гласа.

” Berserk е един от върховете на японското фентъзи”, писа Хелена Самартциду, наша читателка от Гърция. “Това не е само мое мнение, а се потвърждава и от различни класации за манга (японски комикси), където той е на първо място”, добави тя и цитира класацията на портала My Anime. “Това се дължи и на характеризацията на Гътс”.

Гътс става третият победител в Дуелите на Цитаделата за 2019-та година, а екипът на клуба, който стои зад наградите си е поставил за цел да организира 16 двубоя с 32 герои, всеки от които представящ различна фантастична вселена. Надяваме се да успеем да направим това въпреки дискусиите за свободния Интернет, който може да подкрепите ТУК. В същото време клубът е планирал и редица интересни инициативи, за които ще пишем скоро. Днешният ден обаче принадлежи на Гътс и “Берзерк”!

Тагове:  ,

Оставете отговор