Кенто Айзоме

kento pro

Кенто Айзоме е герой от аниме поредицата B-Project. Той е музикален идол и лидер на триото”Thrive”.

На 20 години Кенто Айзоме е най-възрастният участник в музикалния B-Project, обединение на няколко банди идоли. С ръста си от 181 см той е и най-високият от изпълнителите, като се запомня лесно със светлосините си коса и очи. Кенто е известен като женкар, който обича да флиртува с момичетата и най-вече с мениджърката на проекта Цубаса. Той може да бъде горделив и надменен, като  счита себе си за неустоим за жените.

Aizome_Kento

По време на филмовия си дебют бива изненадан, когато режисьорката на проекта не се връзва на номерата му. Кенто не вярва в отборната работа и смята, че всеки трябва да гледа себе си. Поради това за мнозина той минава за студен, но в действителност просто не знае, че има нужда от топлота и подкрепа. Когато ги получава, успява да се справи със задачите си, включително с претенциозната френска режисьорка на филма, в който участва.

Като част от B-Project и Thrive, Кенто участва в премеждията и успехите на останалите идоли, които работят по тази инициатива на компанията “Гандара Мюзик”, като въпреки флиртовете си с мениджърката Цубаса се стреми да й помага по пътя към успеха. Той е интересен и важен за анимето си герой, комбинация, спечелила му биография в Цитаделата.

Aizome_Kentos2

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор