Кейго Казама

Keigo Profile

Кейго Казама е певец и танцьор, герой от музикалната аниме поредица Dream Festival. Той е част от дуета “Курофуне”.

Като малък, Кейго е мечтаел да стане актьор и работи заедно с Шин Ойкава. Когато обаче губи ролята, която е искал най-много, Кейго се отказва и повече не погледна към Шин, като изпада в депресия и съмнение в собствените си качества, тъй като е чул мнение, че има по-нисък потенциал от някогашния си приятел. Затова и той изпада в депресия и е обект на атаки от страна на побойници, които го бият затова, че е хубав. Но последното му качество привлича вниманието на Юто Куроиши, самонадеян певец, който е принуден да търси партньор, защото от агенцията за музикални идоли му казват, че не може да започне със соло кариера. Юто предлага на Кейго да “стои до него” докато той пее, но после му помага срещу побойниците и така младежът се съгласява да започне отново.

Keigo Kazama

Кейго и Юто печелят първия си музикален конкурс и стават моментално звезди, като след това записват второ място на Фестивала на Мечтите и им издават албум. Въпреки това затвореният характер на Юто отново хвърля Кейго в депресия, който пак започва да смята, че няма бъдеще и проваля един от концертите им, след което си прави самоотлъчка и спира да ходи на работа под предлога, че е болен. Юто бива посъветван от Шин, който също е идол, да потърси Кейго, преди отношенията им да са се развалили завинаги. Куроиши намира партньора си и успява да го успокои, като по-късно двамата отново записват големи успехи и помагат на конкурентната банда Dear Dream да закрие следващото издание от Фестивала на Мечтите, когато центърът им Канаде Амамия се контузва. Интересно е, че Кейго си печели и подкрепата на побойниците, които някога са го биели, макар тях да ги е срам, че ходят на концерт с идоли.

Кейго е всеотдаен в работата си и е обичан от феновете и най-вече фенките заради красивата си външност. Вътрешната му неувереност го кара да зависи много от одобрението на околните, но когато получи подкрепата им, наистина успява да блесне. Затова и получава нашата – с биография в Цитаделата.

keigo full size

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор