Кашу Киомицу

kashuu hot boy

Кашу Киомицу е главен герой във втория сезон на анимето “Touken Ranbu Hanamaru”, част от поредицата “Touken Ranbu”, която е вдъхновена от компютърна игра и включва още редица театрални постановки, както и игрален филм.

Подобно и на другите герои от тази история, Кашу е вдъхновен от истинската история на меч, изкован през 1684-та година от ковач, чието име носи. По-късно той става притежание на Окита Соуджи, един от легендарните шинсенгуми. В бъдещето санива, човек, който може да вдъхва живот на неодушевени предмети, дава човешко тяло и душа на Кашу и така той става първият тукен данши, появил се в Цитаделата на мечоносците, чиято задача е да пътуват във времето и да се борят с Ретроградната армия, която иска да промени историята.

kashuu romantic

Кашу Киомицу е пословично суетен, като смята, че трябва да бъде много красив, за да може да остане обичан от своята санива. Той изпитва боязън, че ще бъде забравен и пренебрегван за мисия с пристигането на герои като Миказуки Мунечика. Въпреки това именно той се занимава с развеждането на новодишлите из Цитаделата.

Кашу Киомицу е добър приятел с Яматоноками Ясусада, макар двамата често да спорят за различни неща. Макар да е измъчван от съмнения, в действителност той е много добър боец и санива няма никакви съмнения в способностите му – напротив, когато не участва в мисия, това е за да могат и другите тукен данши да получат възможност за изява.

 

Тагове:  

Един коментар за Кашу Киомицу

  • Цитаделата  :

    […] от мечовете му пък, Яматоноками Ясусада и Кашу Киомицу, са главни герои в поредицата Touken Ranbu и запазват […]

Оставете отговор