Камина срещу Рау льо Крузе

Стигнахме и до втория от Дуелите са месец март, в който се връщаме на една от по-класическите мании в Цитаделата, а именно гигантските роботи. В двубоя от този уикенд един срещу друг застават вдъхновяващият герой Камина от “Гурен Лаган” и архизлодея Рау льо Крузе от Gundam SEED.

KaminaroxЗабавен, весел, храбър до безумие и прикриващ стаена меланхолия зад дръзка усмивка и наперени думи, Камина е любимец на феновете, гледали анимето „Гурен Лаган“. Израснал под земята, той достига небето с помощта на робота “Ганмен”, който пилотира по неповторим начин с голямото си сърце, а извън него вади огромен меч катана.

rau the lookРау Льо Крузе е командир на Координаторите, раса от хора с подобрени по генетичен път възможности, която живее на изкуствени светове в слънчевата система. Той е изключително способен военачалник, харизматичен водач и майстор манипулатор, който за съжаление иска да унищожи човечеството.. Когато се налага обаче, той може да пилотира личен “Гъндам” със завидно умение.

Камина преследва първата победа на поредицата “Гурен Лаган” в Дуелите, като досегашните участия, едно отборно и едно на Симон, не бяха успешни. “Мобилни костюми Гъндам” вече имат победа с Домон Кашу, но другите им схватки, включително на Кира Ямато от Seed, също не приключиха с победа. Една от двете серии ще се измъкне от каръка, но коя решавате ВИЕ! Гласуването във “Фейсбук” е до утре в 12ч!

Дуел на Александър Драганов, Искрен Иванов и Васил Мирчев

Оставете отговор