Кайл Алън

kyle allen

Кайл Алън е млад американски актьор, изпълнил ключова роля във филма “Призраци във Венеция”, заснет от Кенет Брана по романа на Агата Кристи “Празникът на Вси Светии”.

Кайл е роден на 10-ти октомври 1994-та година в град Ливърмор, щата Калифорния. От малък той започва да тренира акробатика, след което започва да учи за балетист и иска да се развива в тази посока. По време на изпълнение на Ромео, дело на негов колега обаче младежът бива обезкуражен от разликата в класите и се отказва от това поприще.

kyle allen longhair

След като завършва Алън опитва да стане актьор и през 2015-та печели роля в сериала “Пътят”, където играе юноша от семейство на хора от екзотична религиозна секта. През 2018-та той се появява в “Американска история на ужаса” (среща се и с превода “Зловеща семейна история”), а през 2021-ва се появява в римейка на “Уестсайдска история” от Стивън Спилбърг. През 2022-ра Кайл изпълнява ролята на Ромео в романтичната комедия “Розалин” и така печели личен реванш, доказвайки, че е достатъчно добър за този образ. Той бе избран и за главната роля в римейка на фентъзито “Господари на вселената”, но за жалост “Нетфликс” се отказа от този проект. За сметка на това Кайл се появи във филма “Призраци във Венеция”, криминален хорър, в който той изпълнява ролята на млад мъж, измъчван от мистериозната смърт на годеницата си.

Кайл Алън изглежда като обещаващ млад актьор, който се надяваме да можем да видим и в следващи интересни проекти.

kyle haunted

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор