Кайло Рен срещу Ултрон в Дуела на Злодеите

kylo snowultron
И така, стигнахме и до третия Дуел в тазгодишния Турнир на Цитаделата, в който един срещу друг застават двамата злодеи от големите филми на “Дисни” през миналата година.
Кайло Рен е внук на Дарт Вейдър и е решен да продължи делото му в новия хит от поредицата “Междузвездни войни – Силата се пробужда”. Недисциплиниран и гневен, той очевидно притежава голяма сила в тъмната страна, която също толкова видимо му е трудно да овладее. Характерът му се характеризира най-точно от светлинният му меч – червен, назъбен и прекъсващ, като яростта, която го владее.
Ултрон е изкуствен интелект, създаден от гениалния, но прекомерно амбициозен Тони Старк. Стигнал до извода, че човечеството е грешка, този робот иска да унищожи целият органичен живот на Земята и е готов на всякакви измами, а също и на глобален армагедон, за да постигне целите си.
Кайло Рен и Ултрон са двама колоритни, макар и според мен недостатъчно могъщи злодеи. Само един от тях обаче ще стигне полуфинала в новото съревнование на Цитаделата, а вие решавате кой да е това. Гласуването е анкетата, забита най-отгоре в групата ни във Фейсбук и продължава до утре в 12:00ч 🙂

Тагове:  

Оставете отговор