Ичиро Ямада

hypnosis mic

Ичиро Ямада е герой от аниме поредицата Hypnosis Mic. Той е рапър, бивш член на групата Dirty Dawg и в момента лидер на Buster Bros. Първото нещо, което привлича вниманието върху него са странните му очи – едното червено, другото зелено.

В недалечното бъдеще оръжията са забранени и конфликтите се решават с помощта на епични рап битки, които изпълнителите провеждат с помощта на хипнотичните микрофони – машини, с чиято помощ римите имат силата на удари. Един от най-добрите изпълнители е Ичиро Ямада. В миналото той е бил член на легендарния квартет Dirty Dawg, който обаче правителството е разтурило с помощта на интриги. Когато това е станало, Ичиро се е намразил с колегата си Саматоки Аохицуги, член на “Якудза”, впоследствие оглавил групата “Мад Тригър Крю”.

ichiro profile

Ичиро обаче продължава кариерата си на рапър заедно с братята си Джиро и Сабуро. Те постоянно се карат помежду си, като той трябва да ги уверява, че са стойностни изпълнители и не го дърпат назад по време на изпълненията им. Ичиро ги повежда в турнира за епични рап битки, организиран от правителството, като без особени проблеми достига до полуфиналите. Там обаче “Бъстър Брос” имат лошия късмет да се паднат с “Мад Тригър Крю”. Бързо става ясно, че Ичиро и Саматоки са най-добрите изпълнители и спорът между двамата ще реши кой е по-добър. Ичиро влива цялата си душа в римите, разкривайки характера си на храбрец, готов на всичко, за да помогне на обичните си братя да спечелят. Това обаче не е достатъчно срещу Саматоки, който го смазва с лириките си за смърт и разрушения. Така Ичиро и “Бъстър Брос” отпадат от турнира. С това обаче неприятностите им тепърва започват.

ichiro cutey

Правителството, контролирано от феминаци Партията на Словото, иска да плени изпълнителите и да промие мозъка им, така че да популяризират злостната пропаганда затова, че мъжете са лоши и управляващите нямат алтернатива. Ичиро, Джиро и Сабуро обаче успяват да се измъкнат и се срещат с останалите изпълнители, след което Партията изпраща своите топ рапъри, за да ги победи. В решителната битка старият екип на “Дърти Дауг” се събира отново, но изглежда, че няма сили да спечели, докато приятелите им от четирите групи не се намесват. Така Ичиро удържа свободата си заедно с останалите, а Партията е принудена поне временно да отстъпи. 

А след това… като за начало отново започва дърлянето със Саматоки, разбира се 🙂

ichiro happy

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор