Ицуки Катагири

itsuki pro

Ицуки Катагири е герой от аниме поредицата Dream Festival, певец и танцьор, който в същото време иска да завърши и висше образование.

Ицуки е дете на семейство, което притежава сладкарница и затова често радва приятелите си, като им носи вкусни сладки. Той иска да стане музикален идол, но в същото време има намерение и да завърши колеж. Ицуки е близък приятел с Чизуру Савамура, но се притеснява, че амбициозният му колега Джуния Сасаки не го одобрява, тъй като освен с музика държи и да се учи. Това обаче не е така и Ицуки в крайна сметка бива поканен да стане част от музикалния проект DearDream, а скоро след това бандата печели наградата за най-добър дебют от Фестивала на Мечтите и така издава първия си албум.

itsuki dream

След като става идол и победител, към Ицуки започват да валят покани за различни участия и той успява да стане водещ, който чете новини и така постига голяма популярност, като дори кара много млади хора, най-вече момичета, да го гледат. Успехът му притеснява Чизуру, с който работят и в дует и за да не изостава като популярност, приятелят му се хвърля лекомислено в риалити, където трябва да оцелее с малко пари. Ицуки обаче му се притичва на помощ и намира каква храна да му купи, а двамата стават дори по-близки. По-късно Катагири е част от закриващото представление от следващото издание на Фестивала на Мечтите.

Ицуки е симпатичен герой от чудесно аниме и си заслужава биографията в Цитаделата.

itsuki katagiri

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор