Историческо гласуване в категорията за Герой на годината

heroes nominees

Приключи едно от най-оспорваните гласувания в историята на категорията за Герой на годината. Два пъти проверявах точките на основните двама претенденти, за да съм сигурен, че победителят е този, който е. Първото място в категорията печели 142 точки, а второто – 134. Както знаете, едно първо място от един-единствен глас прави 10 точки, така че виждате сами колко минимални са разликите на фона на 30 гласували. Драмата продължава и за третото място – 90 на 84 точки. И също за пето – 66 на 64 точки.
От допълнителен интерес за вас ще представлява може би и фактът, че сред различните Топ 3 на гласувалите като че ли се открояваха три отделни блока – много често в комплект вървяха Бъмбълби и Терминатора, Магнус Чейс и Томас и, което е може би най-странно, Найтуинг и Асурмен. Това се оказа едновременно плюс и минус за номинациите, тъй като макар да се “издърпваха” едни други, номинираните си крадяха и гласове един от друг, което може би надделя за крайното класиране.
Кой спечели това наистина историческо и уникално гласуване в категорията за Герой на годината, ще узнаете след 15:00ч на 23-ти януари, когато официално ще връчим наградите в зала “Декарт” на Дк “Средец”, а сега ви поздравявам с тази много подходяща песен на отишлия си твърде скоро и твърде рано Дейвид Бауи.

Оставете отговор