Индоминус Рекс срещу Кралицата на пришълците

Indominus Rex vs Alien Queen

Дуелите на Цитаделата продължават и тази седмица със сблъсък на две култови чудовища, Индоминус Рекс от “Джурасик Свят” и Кралицата на пришълците от “Пришълецът срещу Хищникът”.

Индоминус Рекс е изкуствено създаден динозавър, на практика генетично подобрен тиранозавър, който е високо интелигентен, има гени на раптор, може да променя цвета на люспите си, а понякога дори издържа директен обстрел с огнестрелно оръжие. В първия филм от поредицата “Джурасик Свят” той изби множество хора и динозаври в парка, преди да бъде победен от тройната коалиция на раптор, истински тиранозавър и огромния воден мозазавър.

Кралицата на пришълците е най-едрият представител на ксеноморфите, който сме виждали на филм, изчадие, което снася множество яйца от паразитната извънземна форма на живот, представляваща върхово изпитание за Хищниците. Тя е много по-едра от децата си и изключително свирепа, когато трябва да ги брани. Бе победена от общите усилия на човек и Хищник, като последният се жертва, за да я победи.

Дуелът ще трае до утре в 13.30ч, а гласуването ще е както винаги във “Фейсбук“!

Оставете отговор