Индоминус Рекс и Морати в сблъсък на кралиците

Indominusmorathi - queen
И така стигнахме до четвъртия Дуел тази година, последен от първия етап на новия ни Турнир с Герои и Злодеи от изминалите годишни награди! В битките досега Бъмбълби надви Терминатора, Магнус Чейс победи Томас от “Лабиринтът”, а Ултрон надделя над Кайло Рен. Последната битка е възможно най-странният сблъсък досега.
Индоминус Рекс е страховития хибрид от новия парк “Джурасик Свят”, изчадие, създадено за удоволствието на публиката. Базирана върху стария тиранозавър, но генетично подобрена за да е по-съвършения хищник, тази динозавърка е перфектния ловец, който може да напада както скрито от засада, така и в открита битка.
Морати е кралицата на черните елфи от Warhammer, магьосница, продала душата си на Хаоса за красота и могъщество. Тя е съпруга на великия герой Енарион и майка на пълководеца Малекит Велики, който манипулира, за да раздели народа на елфите завинаги. Господарка на опустошителни черни заклинания и отличен боец, Морати е най-ефективният фентъзи злодей, за който съм чел някога.
Фантастиката или фентъзито, динозавърката или тъмната елфа, изборът е ваш! Дуелът продължава до утре в 12.00ч, а гласуването става във Фейсбук.

Оставете отговор