Изпуснат епизод от Shinkansen!

Shashot.600.2243530

Eдно от хубавите неща на Интернет е, че успява да създава връзки между хора от различни краища на Земята. Така например аз запалих онзи ден едно приятелче от Филипините по новото аниме “Shinkansen”, а днес получих информация от него, че вече е излязъл и осмият епизод от него. Той пък си струва да бъде отбелязан, тъй като е един от най-динамичните досега!

Хаято и неговите приятели се опитват да овладеят тайната на комбинацията между огромните им влакове трансформъри, ала засега без успех. Напрежението обтяга отношенията между Хаято и неговото роботче Шашот, без което той не би могъл да пилотира машината си. Точно в този момент мистериозните врагове на човечеството използват местен фестивал, за да изпратят огнен демон срещу нашите герои… Ще успеят ли те да се справят с предизвикателството?

Това бе трогателна и сладка серия от страхотното аниме Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation, а аз с нетърпение очаквам следващата серия, в която героите отиват на баня, но там ги чака огромен рак!

Тагове:  ,

Оставете отговор