Излезе трейлърът на втория “Аквамен”

Снощи в Интернет се появи трейлърът на втория филм за Аквамен, адаптация по комиксите на DC от режисьора Джеймс Уон. Клипът обещава отлични специални ефекти и интригуващ сюжет, в който героят на Джейсън Момоа ще трябва да се обедини с този на Патрик Уилсън в битка срещу злодея Черния манта:


Честно казано, за момента доверието ми в игралните продукции на DC клони към абсолютната нула заради ужасните “Флаш” и “Синия бръмбар”, но ако някой може да оправи нещата, това е точно Джеймс Уон, който преди да поеме супергероя Аквамен натрупа отличен опит с филми на ужасите като “Заклинанието” и “Коварен капан”. Най-големият риск пред филма е идиотският хумор, който белязва комиксовите адаптации през последните години и тук си личи с кадрите за това как Аквамен сменя пелени. Кому е нужна такава сцена в епично приключение? Все пак се надяваме вторият филм за “Аквамен” да се получи както трябва и да зарадва поне малко изстрадалите фенове на DC и супергероите.

Първата част на “Аквамен” спечели приходи от над 1 млрд долара и се превърна в най-успешния филм по комикси на DC в историята, изпреварвайки в бокс-офиса “Черният рицар – Възраждане” на Кристофър Нолан.

aquaman 2 poster

Оставете отговор