Изберете Сериал на годината!

Series of the Year 2019

Седмица след като избрахме Анимето на годината, вниманието ни се насочва към западните анимации, които се състезават в категорията за Сериал на годината. Това са:

– “Младежка лига
– “Лъвската стража
– “Трансформърс: Кибер-вселена

Гласувайте в тази анкета до утре в 12.30ч!

Повече за претендентите може да прочетете на хиперлинковете, които ще ви насочат към ревютата на номинираните произведения, но все пак е интересно да се отбележи, че:

~ Младостта сякаш е тема и на трите номинирани произведения, герои в които са респективно чираците на Лигата на справедливостта, синът на Симба в “Лъвската стража” и Бъмбълби, Хот Род и Леотроп от “Войната на зверовете” в “Трансформърс Кибер-вселена”.

~ В категорията за Сериал на годината досега анимационните и игралните победители се редуват. Тази година освен, че е ред на рисуваните поредици те бяха и много по-подробно отразявани в сайта като рецензии.

~ За пръв път в историята на категорията Сериалът на годината се избира пряко. Досега това винаги е ставало след решение на жури. Досега призът е бил печелен от “Доктор Кой”, “Войните на клонираните”, “Трансформърс Прайм”, “Игра на тронове”, “Мобилни костюми Гъндам” и “Ужас”. След победата на “Гъндам” се обособява отделната награда за Аниме на годината.

И накрая, понеже споменахме, че номинираните сериали са с млади герои, като илюстрация на сблъсъка им ви пускаме състезание от Формула 3 😉

bike trail guide

Оставете отговор