Игра за “Аватар” ще разкрие света на Пандора

avatar ubisoft

След излизането на “Аватар-природата на водата” за гледане у дома в “Амазон Прайм”, от екипа зад поредицата се готвят да започнат промотирането на следващия хит от нея. Това е играта Avatar – The Frontiers of Pandora (“Аватар – Границите на Пандора”), която ще е от първо лице и в отворен свят, така че да разкрие максимално много от света, създаден от въображението на гениалния режисьор Джеймс Камерън. Трейлърът е обещаващ:

Това не е първата видеоигра за “Аватар”, тъй като адаптация на филма излезе още през 2009-та година, но е в тон със стратегията на екипа зад фантастичната сага да поддържа интереса към нея. В ДВД-изданието на втория филм вече има концептуални артове за това какво ще видим в третия, като например вулкана, където живеят пепелявите хора, а продуцентът Джон Ландау разкри, че освен тях в третата част ще се разкрие още едно племе на На’ви.

volcanic

Според критиката това е най-амбициозното светостроене на филм от оригиналните “Междузвездни войни” на Джордж Лукас насам, като рекламните материали за бъдещия филм обещават и заснежени терени в Пандора.  Стискаме палци  следващите филми за “Аватар” да се получат поне толкова сполучливи, колкото и първите два!

Що се отнася до играта, “Аватар – Границите на Пандора” все още няма твърда дата за излизане, но се очаква да бъде налична за компютър, плейстейшън и Х Бокс.

ice

 

Тагове:  

Оставете отговор