Играта Touken Ranbu най-после излиза и на английски

Mikazuki.Munechika.600.1844041

Играта Touken Ranbu, пожънала толкова голям успех в Япония, че вдъхнови две анимета, един игрален филм и редица театрални постановки, най-после ще излезе и на английски език, като вече може да се регистрирате, за да я играете ТУК.

Годината е 2205-та. Ревизионистите, които искат да променят историята, вече нападат миналото. Санива, натоварени със задачата да спасят самото време, се връщат векове назад заедно с “Тукен данши”, легендарни мечове, приели вида на могъщи воини…

ПЪРВА СТЪПКА
Поемете командването и съберете мечовете си!

Известни мечове приемат вида на велики воини. Станете техен командир и създайте собствен батальон от остриета!

ВТОРА СТЪПКА
Обучете батальона си и се подгответе за битка!

Изковете нов “Тукен Данши”, добавете войници и ги рафинирайте, за да станат по-силни отвсякога. Създайте свой собствен уникален батальон от остриета!

ТРЕТА СТЪПКА
Поведете батальона и унищожете враговете си!

Извикайте ги на рат!
Активирайте Шинкен Хисацу за по-мощна атака!
Спечелете победа на косъм!

В менюто са представени и стартовите воини на бъдещите играчи, сред които са популярните герои Муцуноками Йошиуки, Кашу Киомицу и Яманбагири Кунихиро, представени в рубриката “Герои” на Цитаделата. Сайтът ви предлага и опция да се пререгистрирате.

Надяваме се скоро да можем да обърнем повече внимание и на тази игра! През 2018-та Touken Ranbu  (което грубо преведено означава “Лудешкия танц на мечовете”) спечели наградата за “Аниме на годината” от Цитаделата за втория сезон на поредицата “Ханамару“.

Тагове:  

2 коментара за Играта Touken Ranbu най-после излиза и на английски

  • Alexander  :

    Получи се известно забавяне, но можем да потвърдим, че играта ще излезе на 27-ми април. От екипа благодарят на феновете за търпението.

  • Alexander  :

    Играта вече трябва да е онлайн!

Оставете отговор