Игнор на Лоренцо ди Бонавентура?

facepalm

Лоренцо ди Бонавентура е един от продуцентите на филмите за “Трансформърс” и очевидно обича да дава интервюта. Само през миналата седмица той каза, че филм за “Войната на зверовете” едва ли ще бъде направен, тъй като би бил много скъп (наш читател основателно се удиви от това твърдение, като каза, че адаптацията би трябвало да е сходна като изисквани вложения с “Планетата на маймуните”, поредица от 9 филма), после каза, че ще има продължение на “Последният рицар”, че няма да има филм за Оптимус, че вторият филм за Бъмбълби ще е с Оптимус, че той ще е в стила на полицейска комедия. Вчера Бонавентура е заявил, че всъщност следващият основен филм за “Трансформърс” ще е ребуут, но в продължението на Бъмбълби ще има елементи от стила на Майкъл Бей и – това ми е любимото! – в бъдещи продукции може да вкарат елементи на робороманс, но да не се притесняваме, защото нямало да се стигне до робосекс, а най-много до робоцелувка.

Преди време футболистът Благой Георгиев каза за Венци Стефанов, президент на ФК “Славия”, че когато види микрофон е все едно вижда печено прасе – не може да не тръгне към него. Явно и Лоренцо е от този тип хора, като някои фенове дори казаха, че неговият асистент кисне по форуми и обича да опровергава фен теории с нови новини, както правеше Райън Джонсън с “Епизод 8”. За разлика от Райън обаче Лоренцо не е чак такъв фактор, тъй като продуценти на “Трансформърс” са още Майкъл Бей и Стивън Спилбърг, а решенията за “Бъмбълби” ги взимаха режисьорът Травис Найт и сценаристката Кристина Ходжсън. Поради тази причина за нас вече ще е трудно да отразяваме всяка негова приумица, още повече, че според думите не е ясно кой ще е следващият филм за “Трансформърс” – “Хасбро” чакали да видят сценариите и да изберат по-добрия! Интересно дали по-тъпият остава за по-натам? Така или иначе, макар да сме фенове на роботите под прикритие, явно ще трябва да смиламе новините за тях, така както правим сито за всичките клюки и теории за други популярни поредици, като новите междузвездни войни и комиксовите адаптации. Кривото е, че тук те идват от официално лице…

Със сигурност обаче ще продължаваме да следим официално потвърдените новини от “Хасбро” и “Парамаунт” както за филмите, така и за анимационните сериали!

Тагове:  

Оставете отговор