Зверовете идват в седмия “Трансформърс”!

AllSpark_Cheetor

“Парамаунт” разкриха заглавието и сюжета на седмия филм от поредицата “Трансформърс”! Той ще се казва “Възходът на зверовете” (Rise of the Beasts) и ще излезе по кината на 24-ти юни 2022-ра година.

Действието във филма ще се развива през 1994-та година, а главен герой ще бъде аутоботът Оптимус Прайм. Голямата новина обаче е включването на Максимали и Предакони, роботи, които се маскират на животни и пренасят войната си в края на миналия век. За да спасят планетата, Аутоботи и Максимали ще трябва да се обединят срещу нова заплаха – Терорконите!

За съжаление на хардкор феновете ще ги има и задължителните за големите филми човешки персонажи, като в случая латиносът Антъни Рамос ще играе ролята на войник, а афроамериканката Доминик Флешбак изследователка на артефакти в музей. Големите звезди според продуцента Лоренцо ди Бонавентура, известен със словоохотливостта си, ще бъдат влечугоподобните Предакони. Любимецът на публиката Бъмбълби пък ще се завърне във вида си на “Шеви Камаро”.

“Трансформърс” е една от най-популярните фендъми в Цитаделата, като “Бъмбълби” триумфира на годишните ни награди за 2018-та с отличията за Филм и Герой на годината, а Оптимус Прайм спечели втора титла за поредицата в героичната категория на юбилейните ни награди за 2020-та. Времето ще покаже дали и новият проект ще влезе в златните страници на клуба и сайта, но стискаме палци!

FB_IMG_16243979431815275

 

Тагове:  

Един коментар за Зверовете идват в седмия “Трансформърс”!

  • Alexander  :

    Актьорът Рон Пърлман ще озвучи ролята на Оптимус Праймъл – маймуната от “Войната на зверовете” – за втори път след анимацията Power of the Primes. Новина от вчера!

Оставете отговор