За Хелоуин избираме Злодей на годината!

2020 Villain of the Year

Юбилейните 20-ти годишни награди за фентъзи и хорър тази година започват по-рано, като днес, на Хелоуин, избираме кой да бъде Злодей на годината. Изберете вашият фаворит измежду следните три номинации:

survey solutions

Хищният динозавър Индоминус Рекс участва за втори път в историята на категорията, след като остана втори през 2015-та година зад майстора на тъмната страна Кайло Рен. Индоминусът се завърна в Camp Cretaceus, новия сериал на “Нетфликс”, част от вселената на поредицата “Джурасик Свят”. Дали ще успее да спечели при повторното си участие зависи от вас:

Ситският лорд Палпатин, известен още и просто като Императора, също се завръща за втори път в конкурса за Злодей на годината. Предишното му участие бе през 2012-та година за сериала “Войните на клонираните”, но макар Дарт Вейдър и Кайло Рен вече да са печелили наградата, Палпатин все още я преследва и заради излизането на “Възходът на Скайуокър” на DVD през тази година, където в ролята му се завърна легендарният Йън Макдиармид, получава отличен шанс да я спечели, стига да му гласувате доверие:

Последната номинация в категорията е за Рев9, който е първият лош терминатор, участващ в категорията за Злодей на годината, макар бате Арни да стана герой през 2015-та година. Образът на този модел бе изигран от латино актьорът Габриел Луна във филма “Терминатор: Мрачна съдба”, излязъл на DVD през 2020-та година. Според някои той е най-сполучливият антагонист в серията от Робърт Патрик, изиграл Т-1000 в част 2. Дали това стига за победа, решавате вие:

Наградата за Злодей на годината е една от най-популярните сред феновете на клуба, като през миналите години тя е печелена от иконични образи като дракона Смог от “Хобит” или Скар, злодея от “Цар Лъв”, който се поздрави с победата за 2019-та година. Гласуването за 2020-та ще продължи до 12:00ч утре, в Деня на Будителите.

Оставете отговор