За феновете на безплатните книги! ОБНОВЕНА!!!

skazaniq-book

Добри новини за феновете на безплатните книги! “Сказания за Ледената планина” вече е може да се прочете или свали в най-големият читателски сайт у нас, “Читанка – Моята библиотека“! Тази публикация е голямо признание за мен и възможност книгата да достигне до още повече хора. Припомняме, че в “Читанка” вече качиха “Хрониките на Ралмия“, “Мечове в леда“, а вече също и “Мечове в морето“! За всичко това благодаря много на Надя Михайлова, която оказа неоценима помощ за популяризирането на творчеството ми 🙂

Линк за сваляне към RuLit  на Сказанията пък вече има и в сайта на хорър клуб “Лазарус”! Пак оттам може да си дръпнете и някои от книгите на на великия Адриан Лазаровски, писател, преводач и журналист. Това са фантастичната сатира “Завладей българите” и “Сбъднати мечти“, колекция от рок-интервюта.

Надяваме се подаръците да ви харесват, а ако искате да ни възнаградите за тях, идете на щанда на “Иви Пет” на Пролетния панаир на книгата и си вземете моя книга “Черната корона” и сборника “Сказанията на стрикса”! Намира се в шатра Б 🙂 Ако пък искате да подкрепите и хорър клуб “Лазарус”, идете на щанда на “Изток-Запад”, от външната страна на същата шатра и питайте за книгите на Иван Атанасов, Сибин Майналовски и Явор Цанев. Разчитаме на вас!

Оставете отговор