Затрогващо ревю на “Черната корона”

black crown

Затрогващо ревю на “Черната корона” получих от писателя и художник Петър Петков, автор на илюстрации по “Сказания за Ледената планина”. В читателски сайт #1 в света Goodreads, Петър, който наскоро участва във втория том от “Сказанията на Стрикса”, написа:

Предполагам, че всеки, който е ходил на кино и е гледал някой интересен филм, след излизането от салона, се е чувствал малко или много замаян от лентата и атмосферата в нея. Същото е и сега с мен. Какво да кажа… Книгата е добра! Дори минотавърки добра! Не божествено добра! Сериозно! Прочетох я с удоволствие и наслада. Както когато отпиваш глътка добро вино. За тези от вас, които не пият вино… ами прочетете “Черната корона” почти същото е, но вместо да усетите флирта на небцето ви с божествената напитка, ще почувствате, как всяка дума се промъква в съзнанието ви, и се превръща в жива картина, носеща, вкусове, аромати и безкрай цветове докосвания. 

Невероятно е да прочетеш такива думи за книгата си, особено като се има предвид, че имах известни притеснения как ще я приеме точно Петър като продължение. Оказва се, че повече от добре! Може да видите цялото му ревю ТУК! А “Черната корона” може да си поръчате от книжарница “Smart Reading“. За десерт ви пускам отново илюстрациите на Петър по първата ми книга:

 

dsd-1

Алтиарин

rimiel-and-altira-cartoon

Римиел и Алтира

Харесайте и страницата на “Сказания за Ледената планина” във “Фейсбук“!

Оставете отговор