Заснемат специален епизод за Uta no Prince-sama

utapri movie starish

Специален епизод от анимето Uta no Prince-sama бе обявен на първия ден от концерта по случай десетгодишнината от излизането на оригиналния сезон от поредицата. Той ще бъде дълъг един час и ще отзнаменува и начало на нова серия от пълнометражни филми, които очакваме да започнат да излизат от следващата година в Япония. Те ще представят концерти на групата “Стариш”, около която се върти сюжета на историята.

Uta no Prince-sama е една от най-популярните и обичани поредици за идоли в Япония, като в нея има преплетени и множество фентъзи елементи. Оригиналът й е игра на мобилен телефон, която спечели огромна популярност и вдъхнови аниме от четири сезона, всеки от които съставен от по 13 епизода. След последния от тях през 2019-та година се появи и първият концертен филм от историята.

Надяваме се поредицата да остане популярна и новите й филми да пожънат успех! Uta no Prince-sama има награда на публиката от аниме фестивала в Токио, а тази година може би най-харизматичният й герой, Токия Ичиносе, бе сред номинираните за Герой на годината, отличие, което обаче вече гласувахме през миналата седмица. Дали печели ще научите през януари, когато са годишните награди на клуба.

Тагове:  , ,

Оставете отговор