Започна Vazzrock the Animation

vazzrock idol

Новият аниме сериал от поредицата Tsukino ProductionVazzrock the Animation вече започна! Той е поредното заглавие в жанра на музикалните идоли, като този път от попа скача към рок, макар доста мек и мелодичен такъв. Проектът изглежда в стила на TsukiPro и TsukiUta the Animation, което ще рече сцени от живота на героите, а не толкова динамичен сюжет. Първият епизод ни запозна с персонажите от групите “Вази” и “Рок Даун”, видяхме и как някои от тях работят по историческа драма. Анимето изглежда мило и сладко, идеално за отмора в разгара на работната серия. Ще продължим да го следим и през следващите седмици!

vazzy idols

6 коментара за Започна Vazzrock the Animation

 • Alexander  :

  Вторият епизод излезе! Анимето засега е на много високо ниво, втората серия показва характера на героите, като се връща към детството им. Атмосферата е страхотна и Vazzrock the Animation си заслужава да бъде следено!

 • Alexander  :

  Третият епизод се появи онлайн вчера, а в него започнахме да се запознаваме с певците от групата Рок Даун и това как един от тях има интерес към класическата музика! Чудесна серийка с нежна и красива атмосфера! След седмица още 🙂

 • Alexander  :

  Четвърта серия онлайн, но бавничка и пак за класическа музика – малко странно в уж рокаджийско аниме…

 • Alexander  :

  И тук наваксах с пета серия – този път двама братя актьори, по-големият играе по-малкия във филм. Интересна и мила история.

  • Alexander  :

   Шести епизод продължи пети, но беше малко скучно

 • Alexander  :

  на седма серия мисля да дропна анимето. Бая скучно идва и колкото и да са симпатични героите, това не е достатъчно…

Оставете отговор