Заповядайте на уводната среща с Любомир Николов

lub4o-lekcia

Съобщение от Книжен Център Славейков:

Заповядайте на уводната среща с Любомир Николов, със свободен вход, днес от 19 часа в Книжен Център Славейков. Там ще можете да се запознаете лично с всичко относно този уникален курс, и да се запишете навреме, ако желаете да сте част от него.

Любо (Нарви) е един от най-известните, заслужили и обичани наши писатели фантасти, преводачи (Толкин) и основателят на българските книги-игри, така че няма да задълбаваме в повече подробности тук, а само ще подчертаем, че за първи път ще имаме възможността да чуем лично от него подробностите от богатия му дългогодишен опит и да научим споделените тънкости на занаята. А Любо, както знаем, може да е много сладкодумен разказвач – особено и наживо. 🙂

Едномесечният курс е от осем двучасови лекции, които най-вероятно ще започват вечер от 19-19:30 часа, за предпочитане уикенда. Цената е само 140лв.

Интересът към курса на Любо е огромен, но ще направим така, че да не върнем никого, който е дошъл на място да се запише. 🙂 Даже най-вероятно ще има два паралелни курса в различни дни, така че ще може да изберете и удобни за вас дни. Очакваме ви след 19 часа в Книжен Център “Славейков” на организационната среща!

Оставете отговор