Ето ги героите от третия сезон на Sword Art Online!

alicization

Героите от третия сезон на анимето “Изкуството на Меча Онлайн” бяха показани в красива снимка от Шинго Адачи, на която виждаме и ключовите персонажи в приключението – Кирито, Еуджио и Алис (в листата). Новата поредица ще е базирана на поредицата Alicization от манга серията, като според запознати тя е най-добрата от излизалите досега и съответно очакванията за анимето са доста високи – има слухове, че то ще е от 50 епизода!

Кирито се пробужда в огромен, фантастичен лес, в който се извисяват огромни дървета. Докато търси истината за това къде се намира, той среща младо момче, което сякаш го познава. Би трябвало да е изкуствен интелект, създаден от играта, но емоциите му са така истински, както и на човек. Докато търси родителите на момчето, Кирито бива преследван от особен спомен от собственото си детство, в който се явява момиче със златиста коса и име, което не може да забрави – Алис.

Alicization ще започне да излиза през октомври, като преди това, през април, се очаква Gun Gale Online, което е във вселената на Sword Art Online.