Емоционален и прекрасен осми епизод от Paradox Live

hajun

Мислех, че съм се разделил със седмичните аниме ъпдейти, но някога епизодите от поредиците, които следиш просто си заслужават самостоятелна новина. Такъв е случаят с осма серия от Paradox Live the Animation, вълнуващата история за музиканти от бъдещето, създаващи видения с помощта на футуристичния фантометал, но рискуващи здравето си заради това.

На група BAE предстои битка, но за съжаление най-силният им играч, наричаният “принц” заради съвършенството си кореец Хаджун, крие от съекипниците си колко напреднала при него е заразата от честата употреба на фантометал. Болестта е покрила голяма част от тялото му и изглежда няма спасение. Но ако посмеят да рискуват живота си Алън и Ан може и да имат шанса да го спасят. Дали обаче рискът ще се оправдае?

Това е красива и емоционална серия за травмите, които носим в себе си. Мисля, че след няколко колебливи епизода в първата си половина, Paradox Live the Animation се събра и се превърна в едно от силните аниме предложения на сезона. До края му остават още четири седмици, като най-вероятно цялото ревю ще бъде готово след Нова година. Не изключвам обаче и още спорадични включвания с междинни впечатления…

Тагове:  

2 коментара за Емоционален и прекрасен осми епизод от Paradox Live

  • Alexander  :

    Деветият епизод беше по-лежерен, с героите на почивка при горещ извор и с много хумор, до самия финал, който завърза доста въпроси за оставащите три серии. Ще проследим и развръзката!

  • Alexander  :

    Десети епизод продължи с емоционалната нишка, започната от девети и дори дойде малко нанагорно с мелодрамата. Чакаме развръзката.

Оставете отговор