“Егмонт” пуска книги за акули, лъвове и динозаври!

sharks jpg

Вероятно става дума за напълна случайност, но след спама за акули, с който Ви заливахме цяло лято “Егмонт” издава книга за тези невероятни животни.

“Невероятна книга за акулите” е написана от писателя и фотограф Брайън Скери, който отвежда читателите на едно невероятно подводно приключение и разкрива тайните на всеки вид, от малката кучешка, до голямата бяла акула!

Книгата излиза на 19-те ноември, другата събота, като тогава на книжния пазар “Егмонт” ще пусне още “Невероятна книга за африканските животни”, в която ще се запознаем отблизо с любими видове като лъвовете, хипопотамите, хиените и много други.

african animals

Пак на тази дата се очаква да излезе и “1000 факта за динозаврите”, в която откриваме изумителни факти за някои от най-свирепите и могъщи животни, които някога са бродили по Земята, вкаменелостите, които са оставили след себе си, и света, в който са живели.

dinos

За любителите на историята пък е книгата “1000 факта за древен Египет”. Могъщи царе и богове, древноегипетска магия и изпълнена с живот култура са представени в тази подробна и изчерпателна книга. Тук ще откриете много любопитни и забавни факти за всичко, свързано с Древния Египет, от монументалните постижения на царете до скритите камери на пирамидите, където са били погребани. Книгата ще ви пренесе назад във времето в прочутата древна цивилизация на река Нил.

“Егмонт” нямат милост към спестяванията ни, но книгите им си струват!

egypt book

Оставете отговор