Дойде време за най-старата ни награда – за КНИГА НА ГОДИНАТА!

Book of the Year 21

Стигаме и до седмото ни гласуване за 21-вите годишни награди за фентъзи и хорър и последно в рамките на календарната година. Става дума за най-старата ни и престижна награда – тази за КНИГА НА ГОДИНАТА:


survey service

Първата ни номинация е за класическия сборник “Китайски приказки”, илюстриран от големия художник Либико Марайа и издаден отново на български език от любимото издателство “Миранда”. Приказките от Поднебесната империя оживяват по-живи и красиви отвсякога, а ако искате да разберете кои са те, прочетете ревюто ни на книгата ТУК!

Chinese Tales Cover

Вторият участник в гласуването е интерактивен и това е “Пристанището на гибелта”, най-новата книга-игра на Йън Ливингстън от поредицата “Битки Безброй”, излизаща у нас благодарение на GENY-Gamebooks. Епично приключение, включващо битка с един от най-страшните злодеи на серията! Научете повече за него, като прочетете рецензията ни ТУК!

port of peril bg cover

Третата и последна номинация е за “Среднощно слънце”, най-новата книга от вампирската поредица “Здрач” на Стефани Майър, излизаща на български благодарение на “Егмонт”. Познатата на всички любовна история, разказана от гледната точка на безсмъртния и очарователен Едуард Кълън. Прочетете повече за нея, като кликнете ТУК!

MidnightSun_BG

Предишните четири години донесоха четири победи на Стивън Кинг в категорията. Знам, че той ще липсва на много хора, но в интереса на това наградите да са по-интересни, преценихме, че този път неговите произведения трябва да отсъстват, както и тези на доминиралите преди него Дж.К. Роулинг и Рик Риърдън. Кой обаче ще се възползва от това? Решението е ВАШЕ! Гласувайте до утре в 12:00ч!

Оставете отговор