“Дисни” заплашиха с още Star Wars и Marvel този уикенд

the-rise-of-the-skywalker-official-poster

На фестивал през този уикенд “Дисни” обяви бъдещите си планове и те включват нови продукции за “Междузвездни войни”, като фокусът засега пада върху финалния “Епизод 9”, който излиза през тази година и се сдоби с нов постер, на който Рей и Кайло Рен се бият пред лицето на Палпатин – или поне негова играчка, както установиха наблюдателни фенове. Дж. Дж. Абрамс говори за това колко му липсва Кери Фишър, но по-интересен е трейлърът на The Mandalorian от Джон Фавро:

Фавро направи чудеса с “Книга за джунглата” и “Цар Лъв”, а преди това започна киновселената на “Марвел” с първите филми за “Железният човек”, така че включването му дава поводи за оптимизъм. Човекът е професионалист и което е по-важното, успява да хване духа на дадена история, за да я разкаже като хората, затова не е случайно, че поне на ниво трейлър и нещата в “The Mandalorian” са се получили. Иначе няколко дни преди самия фестивал излезе трейлър и на последния сезон от анимацията “Resistance”:

Що се отнася до “Марвел”, ще има втори филм за Черната пантера, сериал за Жената хълк, но поне на този етап няма шанс Спайдър-мен да се върне в киновселената на “Марвел” – Кевин Фейги, който е началника в “Марвел” каза, че сделката така или иначе не е била планирана за постоянно, а Том Холанд, дошъл заради представяне на анимация, за която е дал гласа си, благодари за изкараното време в досегашните филми и каза, че ще продължи който и да е собственикът на героя му. Всичко това иде след истерична кампания в социалните мрежи срещу “Сони”, в която ботове разпалиха страстите па по-неинтелигентни последователи на филмите, които не са прочели един комикс през живота си, но се пишат първи фенове на “Марвел”. Мераците им бяха порязани от дъщерята на Стан Лий, която зае страната на “Сони” и каза, че никой не се е отнасял така зле с баща й както “Дисни” и хората от киновселената на “Марвел”. На фона на всичките скандали класа запази Фавро, който в шеговит тон каза, че се надява на щастлива развръзка, за да може да продължи свалката между неговия персонаж Хепи и леля Мей. За да стане това обаче “Дисни” трябва да се откаже от мераците си за половината печалба от билетите (те и без това взимат всички приходи от играчки), което засега не изглежда вероятно.

Тагове:  ,

Оставете отговор