Джуния Сасаки

junya

Джуния Сасаки е един от главните герои в аниме поредицата Dream Festival, певец и танцьор, чиято мечта е да стане музикален идол.

Джуния е голям фен на певеца Харуто Миками и иска да постигне неговите успехи, поради това се фокусира изцяло върху кариерата си на идол и дава всичко от себе си в музиката и танците. Когато среща Канаде Амамия, поканен от Миками също да се пробва като идол, Джуния е скептичен към него, но скоро вижда, че другото момче също има амбиция. Двамата правят триото “Трафик Сигнал” заедно с Шин Ойкава и постигат успех, но не успяват да спечелят първата си надпревара като идоли, която е ключова преди решителния Фестивал на Мечтите, определящ коя нова група ще получи дебют. Канаде предлага да разширят състава до пет човека, като поканят приятелите им Чизуру и Ицуки, но Джуния се колебае, тъй като Ицуки следва и академична кариера. В крайна сметка среща между двамата изглажда проблемите и се ражда нова група – DearDream.

junya cool

Джуния печели фестивала на мечтите с DearDream, като бандата им успява да надделее над “Курофуне”, дуетът, отнел им победата в първата надпревара. Този успех дава на състава дебют, но Джуния не спира да работи, за да се развива и успява да гостува като актьор в състава на драма, където прави добро впечатление с акробатичните си изпълнения. DearDream печелят правото да закрият следващото издание на Фестивала на Мечтите, но малко преди решителното изпълнение Канаде пада от сцената и чупи крака си. Джуния обаче успява да го убеди, че съставът може да покрие контузията така, че тя да не е видима за публиката и успява да го направи, след като на помощ на DearDream идват и някогашните им конкуренти от “Курофуне”. Заедно двете банди правят феноменално изпълнение.

Джуния е трудолюбив и всеотдаен герой със заразителен ентусиазъм, спечелил му биография в Цитаделата.

junya sasaki

Представен от Александър Драганов

Оставете отговор