“Джуманджи” се върна на върха в бокс-офиса

Rock-Beefcake-Jumanji_1050_591_81_s_c1

Приключенският филм “Джуманджи 2: Добре дошли в джунглата” се върна на върха в бокс-офиса след кратка пауза от една седмица, в която бе на второ място. Новият хит на Скалата печели 11 милиона долара при седмата седмица от излизането си и вече е натрупал приходи от 352 милиона в Щатите и 855 в световен мащаб, с което изпреварва хитове като “Тор: Рагнарок” и “Жената Чудо”. Такъв успех определено не е бил очакван от никого.

“Лабиринтът: Последният кандидат” е на второ място с 10.2 милиона долара. Филмът е спечелил 39 милиона в Щатите, но в света надхвърля 137, което означава, че най-вероятно вече е на плюс, тъй като е направен с малко над 60 милиона бюджет. Това е успех за Дилън О’Брайън, който се върна триумфално в ролята си след тежка контузия.

Филмът на ужасите “Уинчестър” е трети с 9,2 милиона долара. Следващата седмица излизат “50 нюанса освободени” и “Зайчето Питър”, а по-следващият уикенд по кината идва “Черната пантера”, тъй че по всяка вероятност това бе последната победа за “Джуманджи” в бокс-офиса – но това едва ли ще разстрои продуцентите зад супер успешния изненадващ хит на зимния сезон.

Тагове:  

Оставете отговор