Джо

hot joe

Конджиро Нанджо, наричан още Джо, е герой от аниме поредицата Sk8 the Infinity. Той е опитен скейтър, правещ впечатление с впечатляващата си физика. Когато не се състезава, Джо е собственик на изискан ресторант за италианска храна.

Джо състезава нелегалното състезание по скейт S като тийнейджър. Той прави това с приятелите си от онова време – Каору, известен още като “Чери” и Шиндо Айносуке, наричан “Адам”. Тримата са неразделни, като обаче отношенията им се обтягат заради поведението на Адам, който става все по-екстремен в карането си и започва да застрашава останалите състезатели с неколегиални маневри по и без това опасните терени. Така Джо остава близък само с Чери, макар двамата да се заяждат постоянно един с друг.

joe with chicks

Джо се отнася бащински с младите скейтъри, опитващи да се състезават, макар първоначално да прави впечатление, че е по-строг. Около момичета се проявява природата му на женкар, отделен е въпросът до каква степен свалките му са успешни. В състезанията е впечатляващо бърз и това му печели покана в турнира на най-добрите скейтъри, който Адам организира след появата на Ланга Хасегава, смайващ талант, израснал в Канада.

В първия кръг Джо се изправя тъкмо срещу Ланга и макар първоначално да има надмощие, губи състезанието. За негово нещастие приятелят му Чери също бива победен от Адам, който го отстранява с брутална хватка в типичния му стил. Двамата получават известен реванш на полуфинала, когато аутсайдерът Реки Киан се оказва неочаквано трудно препятствие за Адам, а после и в последното състезание, когато Ланга детронира шампиона.

Джо е интересен и готин аниме герой, който навремето незаслужено забравихме в биографиите си на персонажите от Sk8 the Infinity, но сега поправяме тази грешка.

joe cool

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор