Джин Казама е първият герой с номинация за 2022-ра

jin netflix

Джин Казама от поредицата Tekken печели първата номинация за годишните награди на Цитаделата за 2022-ра. Японският боец ще се състезава този уикенд в категорията за Герой на годината.

Джин е иконичен персонаж за феновете на видео игрите, като  е добре познат на читателите ни от години. Първата игра, в която се появява, Tekken 3, обаче излиза доста преди клубът да бъде създаден, а игралният филм от 2010-та не бе докрай убедителна адаптация, поради което това е дебютът му в годишните награди.

jin hwo tekken

Той идва след анимето Tekken: Bloodline на “Нетфликс”, което излезе това лято и разказа добре историята му от това как остава сирак след смъртта на майка му до страховитите му битки с Огре и Хейхачи, събудили демона, дремещ в жилите му. Въпреки това Джин Казама бе безспорно положителен образ в Tekken: Bloodline и това му спечели номинацията в категорията. Повече за него може да прочетете в биографията му, написана за Цитаделата ТУК, а ако искате да го подкрепите, ще можете да сторите това този уикенд, когато е гласуването.

jin leaf

Джин Казама изглежда донякъде логичният избор за наследник на победителя от миналата година Химура Кеншин, но още двама герои предстои да бъдат разкрити като номинации утре и вдругиден. Следете сайта, за да научите кои са те! А сега Ви пускам клипче с днешния номиниран!

Оставете отговор