Джейми Флатърс

jamie flatters

Джейми Флатърс е британски актьор, известен с работата си в телевизионната поредица “Училище за добро и зло”, както и във филма “Аватар: Природата на водата”, където изпълни ролята на Нетейам, първородния син на героите от първата част Джейк Съли и Нейтири.

Флатърс е роден на 7-ми юли 2000-та година в Лондон. Той учи в академията “Ламбът” и набира популярност с видео в социалната мрежа YouTube, където протестира това, че тийнейджърите нямат право на глас. Заради ярката си позиция, той печели награда през 2015-та година.

actor-jamie-flatters

Актьорската кариера на Джейми започва година по-късно, когато става част от актьорския състав в британския сериал Flat TV. След това набира популярност с изпълнение в ситуационната комедия So Awkward, където за два сезона е с главна роля, а после участва в трилъра Liar. Пробив прави с ролята на Тедрос от “Училище за добро и зло”, с която се утвърждава като водещ актьор на своето поколение.

През 2017-та година Флатърс печели ролята на Нетейам, големия брат на Ло’ак от филма “Аватар: Природата на водата” и става част от кастинга на филма заедно с Джейк Съли, Зоуи Залдана и Бритън Долтън. Ролята му се приема добре, а участието в такъв филм стои сериозно във всяка визитка. Въпросът е, че Нетейам загина в края на историята и тепърва предстои да видим къде ще са следващите участия на Джейми. Но с такова начало на кариерата, бъдещето изглежда обещаващо!

Представен от Александър Драганов

neteyam majestic

Тагове:  

Оставете отговор