Джейк Фуши

jake optimus

Джейк Тилман Фуши е американски актьор, известен като актуалния озвучител на Оптимус Прайм в най-новите анимации за “Трансформърс”.

Фуши е роден на първи май 1997-ма година в Северна Каролина, САЩ.  Животът му се променя на 13-годишна възраст, когато след настинка гласът му става много дълбок. След като оздравява, гласът му не се връща към нормалния хлапашки тон и той използва това, за да стане звезда в YouTube. След като придобива популярност, за да се появи в популярни предавания като “Шоуто на Елън” и “Америка Търси Талант”.

jake fushee

Джейк мечтае да получи ролята на Оптимус Прайм и даже се зарича на шега, че ще “затаи дъх”, докато това не се случи. Желанието му се сбъдва през 2020-та година, когато изпълнява ролята му в анимационния сериал “Кибер-Вселена”. “Хасбро” остават доволни от работата му и го канят за новите сезони “Академия” от поредицата “Роботи-Спасители”, а после и “Нетфликс” го взимат за трилогията си по “Войната на Кибертрон”, като той вече участва в първата част, “Обсада”. Именно тази му роля печели критики от страна на предишни изпълнители на Оптимус като Питър Кълън и Гари Чолк, които явно са искали също да я изпълнят. Въпреки това Джейк печели ролята на Оптимус и в играта Battlegrounds, излязла в края на октомври тази година.

optimus siege

Надяваме се Джейк Фуши да е здрав и още дълги години да може да радва феновете като гласът на Оптимус Прайм.

Оставете отговор