Джак Чемпиън

jack champ

Джак Чемпиън е млад американски актьор, придобил известност в края на 2022-ра година, когато се появява в ролята на Паяка от филма “Аватар: Природата на водата”.

Джак е роден на 16-ти ноември 2004-та година в щата Вирджиния. Започва актьорската си кариера през 2015-та, като първите му участия са в малки проекти, където натрупва опит. През 2019-та година обаче се появява, макар и в епизодична роля, във филма “Отмъстителите: Краят”, който за известно време става най-касовият на всички времена.

jack champion

Чемпиън още през 2017-та се явява на кастинг за “Аватар: Природата на водата”, като успява да спечели ролята на Паяка, човешко момче, което расте сред извънземните На’ви. Това е доста трудно изпълнение, за което Джак трябва да е в топ кондиция, а това налага усилени тренировки, включително по плуване и гмуркане, а те са доста изтощителни. Усилията си струват, тъй като Чемпиън прави добро впечатление във филма, който се превръща в третия най-касов в историята.

Джак Чемпиън има амбициозна програма за бъдещото, като се очаква героят му да има важна роля в третата част от поредицата “Аватар”. Преди това ще го видим във филма на ужасите “Писък 6”, както и в трилъра Retribution, където ще играе заедно с Лиъм Нийсън. Пожелаваме му успех и да ни радва още дълги години занапред!

champion jack

Представен от Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор