Джак Дилън Грейзър

jack dylan grazier

Джак Дилън Грейзър е млад американски актьор, известен с ролите си в двете части на филма на ужасите “То” и  в супергеройския “Шазам”.

Джак е роден на 3-ти септември 2003-та година в Лос Анджелис, Калифорния. Той е син на Гавин Грейзър и Анджела Лафивър. Баща му също е актьор, поради което таланта на сина му е забелязан отрано и той получава възможност за развитие. Поради ведрия си нрав и вродено трудолюбие, Джак бързо се издига, първоначално в театрални постановки, после в по-комерсиални роли и така докато стига до ролята на Еди в “То”, екранизация по прословутата книга на Стивън Кинг. Това е голям пробив за момчето, което бива забелязано заради таланти си и малко след това печели и ролята на Фреди в “Шазам”, преди да се върне във втората част на “То”.

jack it

Като част от отбора хлапета в “То”, Джак е носител на наградата за Най-добър екранен екип на МТВ и има номинация за най-добра поддържаща роля от Fright Meter.

Освен като актьор, Джак обича да заснема и любителски филми, като е носител на училищна награда за документален филм. Той също така заема и силна публична позиция срещу училищния тормоз, който не приема в никаква форма.

Хоби на Джак Дилън Грейзър извън киното е скейтборда.

jack dylan

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор