Десета книга за Ишмаел Джоунс наесен

buried memories

Наесен четящите на английски могат да очакват Buried Memories (“Погребани спомени”), десета книга от поредицата за Ишмаел Джоунс.

Когато отдавна погребаните спомени за тайнственото минало на извънземния суперагент Ишмаел Джоунс започват да изплуват, той чувства нужда да се върне заедно с приятелката си Пени в малкото градче, където летящата му чиния е катастрофирала през 1963-та година.

Но Нортън Хедли не е обикновен град. Призраци се явяват, хора изчезват, забелязват се необичайни зверове: векове наред мястото е било измъчвано от поредица необясними събития. Първата задача на Ишмаел е да намери местния писател Винсънт Смит, човек, за който вярва, че би имал отговори на въпросите му.

Ала Ишмаел не е единственият, който търси тайнствения господин Смит. Когато намира пресен труп в местната морга – тяло, което определено не би следвало да е там – Ишмаел става основният заподозрян за убийство. Единствената му надежда да открие истината за произхода си е да разкрие истинския убиец…

Книгата се очаква да излезе на пети октомври, а малко по-рано, на 7-ми септември, се очаква Jekyll and Hyde Inc, ужасяващата история за полицай, който разкрива магазин за продажба на органи, само за да бъде разкъсан от чудовища. Ще следим книгите на Саймън Р. Грийн – носител на шест титли от годишните награди на Цитаделата, включително четири за Международен хит, последната спечелена за The House on Widows Hill на юбилея ни през 2020-та.

jekyll&hyde

Един коментар за Десета книга за Ишмаел Джоунс наесен

  • Alexander  :

    И още добри новини – поне още една книга за Ишмаел след тази, четири за крадеца Гидиън Сейбъл, нов разказ за света на Детсталкер в края на тази година!

Оставете отговор