Денят на наградите настъпи!

club most decorated winners

Големият ден, в който ще връчим 22-рите годишни награди на Цитаделата, настъпи! Днес от 17.30ч във фоайето пред голямата зала на Дом на Културата “Средец” ще разкрием победителите от гласуванията през последните месеци. Само 5 гласа разделиха първото и второто място в категорията ни за Филм на годината, като дали е станала сензация или един от най-великите хитове на нашето време ще присъедини името си до това на класически наши победители като “Хари Потър” и “Цар Лъв” ще разберете съвсем скоро.

Hero of the Year for 2022

Фрапантно ниска бе дистанцията между победителите и подгласниците им в класациите за Герой и Злодей на годината, на другия полюс са резултатите в секциите за Игра и Сериал, където победителите спечелиха с баскетболни резултати. Разбира се, не бива да забравяме и литературните ни категории за Книга, Автор и Международен хит на годината, нито пък сравнително новата ни, но вече любима Аниме категория. Към тях се добавят и наградите за български творци и дейци. През изминалите няколко дни Ви представихме категориите, в които е гласувало журито на записаните фенове на клуба, а днес добавям, че ще обявим победители и за Фен и Сайт на годината.

Villain of the Year - 2022 (1)

За всичко това трябва да благодаря на всички гласували, както от клуба, така и в социалните мрежи, а най-вече на любезните ни домакини от ДК “Средец”, както и прекрасните ми приятели Искрен Иванов, Васил Мирчев, Петя Иванова и Петър Кандов, които взеха най-голямо отношение в организационната подготовка.

Anime of the Year - 2022

И така, “Аватар” или “Лешникотрошачката”, “Игра на калмари” или “Странни неща”, “Превъплъщението на Караг” или “Скандинавски легенди”… или никой от тях? Драмата е като да се реже с нож, а ние Ви очакваме този следобед, 17.30ч, зала 201 на Дом на Културата “Средец”.

Тагове:  

Оставете отговор