Дарт Мул срещу Скорпион и Суб-зеро

darth maul vs scorpion & sub zero

В “Епизод І – Невидима заплаха”, ситският лорд Дарт Мул се изправи едновременно срещу рицарите джедаи Куай-Гон Джин и Оби-Уан Кеноби, като успя да убие един от тях! Какво ще стане обаче ако интересите на Дарт Сидиъс се преплетат с тези на магьосника Шанг Сунг от Mortal Kombat и Мул застане срещу свръхестествените нинджи Скорпион и Суб-зеро? Опитайте се да дадете отговор на този въпрос, като гласувате в новия ни Дуел до утре в 12.00ч във “Фейсбук“!

4 коментара за Дарт Мул срещу Скорпион и Суб-зеро

 • Мирослава  :

  Това е леко…тъп въпрос. И явно е само за хора, имащи профил във фейсбук. Аз такъв нямам /и нямам и намерение да имам :)/, но въпреки това ще кажа две думи и аз.
  Дарт Мул е героят, който почти няма реплики във филма /Star Wars – оригиналния филм!/
  Помня как в момента, в който се появи в хангара на Набу в еп.1 и отвори първо едната, а после и втората част на двойния си лазерен меч, на всички в киносалона ни се изправиха косите…Това беше първият и единствен път, когато се показа такъв меч в оригиналния филм. Музиката на Джон Уилямс, мълчанието на Дарт Мул, както и този двоен меч, показваха, че нещо страшно и непоправимо ще се случи…И то се случи – отиде си Куай Гон…/апропо: само мога да си мисля какъв ли щеше да е живота на Анакин, ако именно непокорния Куай Гон беше останал негов ментор, а не кроткия и разумен Оби Уан…но това е друга тема :)/
  Дарт Мул е персонажа с най – малко минути във филма, почти без реплики, но с най – наситено концентрирано присъствие от всички. За тези няколко минути екранно време показа толкова, колкото друг за 6 епизода.
  Абсолютно брилянтно подбран актьора за ролята. Гледах интервю на Лукас, в което той казваше, че спортните умения на актьора са били ключови за ролята му. Хореографията на боя, каквато я показа Дарт Мул, беше просто брилянтна. Поредната “перла в короната” на Големия Джордж Лукас!
  Междувпрочем, в еп.2 когато Анакин отиде да спасява майка си, и когато изкла пясъчните хора, Йода го “слушаше” /в медитацията си/, и обърнахте ли внимание ЧИЙ глас викаше: “Анакин! Не, Анакин!”? А?
  Ако не сте – пуснете си го и чуйте: това беше именно Куай Гон! Куай Гон от отвъдното виждайки как Анакин убива убийците на майка си, му викаше да спре…А Йода ги слушаше и двамата…
  🙂
  Сори. Въпросът беше: “Какво ще стане обаче ако интересите на Дарт Сидиъс се преплетат с тези на магьосника Шанг Сунг от Mortal Kombat и Мул застане срещу свръхестествените нинджи Скорпион и Суб-зеро?”…Не съм ги и чувала тия останалите 🙂
  Какво щяло да стане? Ами нещо от сорта на Дисни буламача, как какво?!
  🙂

  • Alexander  :

   здравейте, идеята на нашите Дуели е на противопоставяне на измислени персонажи от различни фантастични/фентъзи вселени. Победителят се определя в анкета.

 • Мирослава  :

  Извинявам се, не исках да бъда груба, явно не съм много наясно с идеята ви. Не се отказвам от думите си, просто се извинявам, че така се “вклиних”…Още не мога да преживея факта, че Дисни не просто се опитват да “дописват”/идиоти!/ Star Wars, но и се пробват да “видоизменят” оригиналния филм /както казах – идиоти!/…Та, белким им се “впишат” небивалиците в оригиналния филм…”На свинче – звънче”, както мъдро е казал народа ни…Та това ваше хрумване да съпоставяте герои от различни филми ми заприлича доста на тяхното…Извинявам се, че се натресох неподготвена.
  🙂

  • Alexander  :

   “Дисни” се занимават с политика. Новите им филми са упражнение по политическа коректност и нямат особена художествена стойност именно поради своята конюктурност. Оригиналната история на Лукас е вечна и някак извън баналните конфликти на ежедневието.

Оставете отговор