Господарят на ужаса у нас се завръща!

symphony

Да бяхме в музикалния бизнес, да ви зарибим с гръмко заглавие от рода на GreatestHits–RemasteredandRe-recorded. Защото в този сборник ви очаква специална подборка от 33 хорър разказа, създадени за период от точно 20 години и тотално преработени за ваше допълнително удоволствие …

Ледените тръпки по гръбнака далеч не са запазена марка само на Стивън Кинг или Клайв Баркър. Сибин Майналовски, зам.-председател на клуба на авторите на хорър LAZARUS, е доказателство, че българските писатели също имат с какво да зарадват любителите на ужаси. Разказите от „Симфония на мъртвите“ ще ви преследват в сънищата, ще ви накарат да се замислите колко лесно любовта се превръща в омраза, на места дори ще ви просълзят… и ще ви будятнощем да проверявате дали възглавницата не е пълна със скарабеи, а в стените не пълзят змии.

Сибин Майналовски е носител на наградата “Български Автор на Годината” от фентъзи и хорър клуб “Цитаделата” и е известен като един от най-безкомпромисните, искрени и качествени творци в черния жанр у нас. “Симфония на мъртвите” излиза на 15-ти февруари, благодарение на издателство “Изток-Запад” и белязва завръщането му на книжния пазар със самостоятелно издание. Нямаме търпение!

Оставете отговор