Годзила начело на трейлърмания

Godzilla x Kong: New Empire пуснаха нов трейлър снощи, който буквално изби рибата. Филмът изглежда най-добрият от цялата поредица досега и обещава не само здрав екшън, но и интересно светостроене. Вижте го!

В същото време новият японски филм от поредицата Godzilla: Minus One си спечели възторжени отзиви в родината и излезе този уикенд в Щатите, печелейки 10 милиона долара и изкачвайки се на трето място във временното подреждане. По този повод излезе още един негов трейлър:

Филмът вероятно ще е по-хубав, но и по-тежък от американската версия, а ние прехвърляме към сериалите, като започваме с втория сезон на Squid Game. Неговият трейлър всъщност излезе преди три седмици, но сме бляли някъде:


Изглежда доволно гадно и още по-напрегнато от първия сезон, но не по-малко интригуващ е и трейлъра на четвъртия сезон от поредицата The Boys. Стилът на видеото и интересът, който то предизвика доказва, че НЯМА изтощение от супергероите, а от тъпите филми за тях, които “Марвел” и “Ди Си” са се наговорили да пускат в името на политкоректността. Тук обаче няма празно:

Хоумлендърът все повече се утвърждава като един от големите злодеи на нашето време, а аз с нежелание прехвърлям новината към втория сезон от “Домът на дракона”. Поредицата на Джордж Р.Р. Мартин е от фентъзитата, които органически не понасям още някъде от втората книга, но за съжаление сагата продължава:

Трейлърманията ни от изминалите дни не спира, като се насочваме към анимето и новия проект на DC в Япония, който прехвърля Харли Куин във фентъзи свят. Не съм голям фен на героинята, нито на “исекай” жанра, но ако Жокера има по-голяма роля може и да дам шанс:

И за да не свършвам с лошо настроение, приключвам серията трейлъри с видео за предстоящия трети сезон от поредицата “Синият екзорсист”, адаптация по мангата на Кадзуе Като. На Рин Окумура винаги може да се разчита, че ще ти оправи настроението 😀

Един коментар за Годзила начело на трейлърмания

Оставете отговор