Гласуваме за лошите момчета

Villain of the Year 21

Добрите момчета отиват в Рая, лошите – където си поискат… Едва ли има персонажи, въплъщаващи тази поговорка по-добре или поне по-стилно от номинираните за наградата тази година:


polls

Адам от Sk8 the Infinity печели първата ни номинация за стил, увереност, класа и поведение. Корумпиран млад политик, който в свободното си време тайно е екстремен скейтър, падащ си по грубата игра с контузии на противника Адам носи в себе си страст и адреналин, правещи го идеален кандидат. Ако искате да научите нещо повече за него, просто кликнете ТУК!

Рафаел от Soul Calibur взима номинацията за елегантност, съчетана с маниакална отдаденост, гарантираща бъдещ вампиризъм. Надменен благородник, търсен за убийство, Рафаел възприема едничкото добро, случило се в живота му като сигнал да построи прекрасен нов свят – на всяка цена и с всички средства. Какво имам предвид прочетете ТУК

Цукумо от Idolish7 е номинацията на големите пари, корпоративният човек, наумил си да превземе музикалния бизнес с подлост и интриги. Почти забавен с детинското си поведение, докато не те вземе на мерник. Атаката му срещу идолите от “Тригър” и презрението му към колегите, опитали да им помогнат му спечелиха място в състезанието. Повече за него научете ТУК!

Палпатин от “Междузвездни войни” е победителят за миналата година, пети за Тъмната страна на Силата в нашите награди. За неговата корона е борбата сега. Гласувайте до утре в 12:00ч!

Оставете отговор