В очакване на “Бъмбълби”

bee adorable 2018

Премиерата на филма “Бъмбълби” приближава, а с това се увеличават и новините, свързани с историята за симпатичния скаут на Аутоботите. В този материал се опитахме да съберем най-интересното от последните дни, като на първо време трябва да кажем, че продължава излъчването на сериала “Cyberverse”. В 13-ти епизод отново Бъмбъл беше на фокус, този път изпитвайки съмнения за това дали може да се справи със задачата си да спаси Земята и приятелката си Уиндблейд от Десептиконите – за второто получихме развръзка в епизод 14. Очакваме до края на годината целият първи сезон да бъде излъчен, като има индикации, че Шокуейв ще е големият злодей във финалните серии. Това ще е и добра загрявка за филма, който очакваме в България на 21-ви декември, датата, когято се очаква той да излезе в САЩ. Най-облагодетелствани са руснаците, които ще могат да гледат “Бъмбълби” още на 13-ти декември, а най-нещастни японците, тъй като новият игрален филм за “Трансформърс” ще появи там чак през март следващата година.

bee 2018 yet another poster

 

Освен анимацията от сериала “Cybervese”, “Хасбро”, които наскоро обявиха, че ще продължат и занапред да правят филми по “Трансформърс” с “Парамаунт”, подготвиха осембитова игра в ретро стил. Тя се казва “The Adventures of Bumblebee” и със сигурност ще удари феновете право в носталгията, което в наши дни винаги е успешна тактика. Освен това по книжарниците в Щатите вече е излязла детска книжка по сценария на филма, което крие известен риск от спойлъри за феновете на поредицата, макар че в “Цитаделата” не сме лоши хора и няма да ги разкрием предварително. Разбира се, голямата сила на “Трансформърс” винаги е била в играчките и затова не може да не споделим с вас излизането на невероятна статуя по Бъмбълби, за която ни е страх дори да попитаме колко струва…

Няма как да не отбележим и още, че “Бъмбълби” взе участие спонсорирайки автомобил #20 от американските серии НАСКАР, последният кръг от които се състоя изминалия уикенд на овалната писта в Хоумстед, Маями. Състезанието протече изключително драматично и в крайна сметка титлата бе спечелена от Джоуи Логано с “Форд”. Ето и колата, спонсорирана от нашия герой:

Bumblebee-NASCAR

Интересното е, че “Бъмбълби” спонсорира автомобил на “Тойота Камри”, а не, както логиката от филмите на Майкъл Бей повелява, “Шевролет Камаро”. Дали това означава, че за в бъдеще храбрият аутобот отново ще смени марката си? Това ще разберем по-натам, а засега го чакаме в оригиналната му форма на “Фолксваген Костенурка” през декември!

Ето ви за десерт и микс от международни трейлъри на “Бъмбълби”!

Оставете отговор